Tű nélküli mezoterápia

Tű nélküli mezoterápia

Még hogy, a szépségért meg kell szenvedni?! Az általam használt mezoterápiás készülék az elektroporációs és elektro-ozmózis technológiákat ötvözi, melyek mindegyike tű nélküli eljárás, így garantáltan fájdalommentes, bőrre gyakorolt pozitív hatása azonban lenyűgöző. Extra hidratálásra, mélyebb hatóanyag bevitelre ajánlott.

 

 

Mi az a tű nélküli mezoterápia?

 

A tű nélküli mezoterápiás kezelést professzionális készülékkel végzem. A beavatkozás során, a speciálisan modifikált rádiófrekvencia segítségével, a sejtmembránon rövid ideig fennálló csatornákon keresztül, a hatóanyagok 90%-a a bőrszövetbe jut. A tű nélküli mezoterápia legnagyobb előnye, hogy a hatóanyagokat a bőr irha rétegébe juttatja.

 

Milyen hatóanyagokkal dolgozom a kezelés során?

 

A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitamin komplexeket juttatok be a bőr hám és irha rétegeibe - mindig az adott bőrállapot függvényében összeállítva a hatóanyagkoktélt.

 

Milyen eredményre számíthatunk a tű nélküli mezoterápia segítségével?

 

- a hatóanyagok stimulálják a bőrsejtek szerkezetét, mélyen hidratálják a bőrt;

- csökkentik a ráncok mélységét;

- késleltetik a bőr öregedésének látható jeleit;

- a bőr bársonyosabb, feszesebb, egészségesebb, simább és sugárzóbb lesz;

- a ráncok láthatósága érzékelhetően csökken;

- különösen jól alkalmazható, az úgynevezett mérges ráncok, azaz a szemöldök között kialakult barázdák eltüntetésében, és a nevetőráncok esetében.

 

Milyen gyakran érdemes ismételni a kezelést?

 

Az eredmény már az első kezelés után látszik, de 3 alkalmat javaslok a tartósabb eredmény érdekében. Ennyi alkalom szükséges, hogy a bőrt fel tudjuk tölteni a következő hónapokra való „útravalóval”.

 

A kúra eredményessége érdekében naponta 2-3 liter folyadék (szénsavmentes ásványvíz) fogyasztása javasolt, hogy a szervezet hidratáltságát belülről is fokozzuk.

 

A kezelés csak kiegészítő kezelésként kérhető.

 

Tipp: kérd a Mesotica anti-aging kezelés mellé, hogy bőröd maximális gondoskodást kapjon!

 

Kezelés időtartama:
10 perc
Bemutatkozás

 

 

 

EZEKKEL AZ ANYAGOKKAL DOLGOZOM