Szemöldökfestés és szemöldökszedés

Szemöldökfestés és szemöldökszedés

A szemöldök alapvetően meghatározza az arc karakterét, és a tekintetet, ezért annak formázását és festését legjobb, ha szakemberre bízod! Itt jó helyen jársz!

 

 

A szemöldök festés segít abban, hogy az arcformádhoz leginkább illő szemöldököt formázzuk, de a szemöldök ívének hibái is jó korrigálhatók a művelettel.

 

A szemöldökfestést leginkább azoknak, ajánlom, akiknek kevesebb, halványabb a szemöldök szőre, vagy nem megfelelő annak formája. A jól megválasztott szín és forma csodákat tesz a tekintettel, próbáld csak ki!

 

A festék az ősz szőrszálakat is befedi, nagyon tartós, több vendégem arról számolt be, hogy szemöldöke a festés után, akár 2-3 hétig is megtartja a színét.

A szemöldök festést javaslom mindig szemöldök szedéssel kiegészíteni, hiszen így érhető el a szőrzet optimális formája, amit aztán a festéssel csak tovább hangsúlyozunk. A szemöldök szedést a szőr sűrűségétől függően csipesszel vagy steril gyantával végzem.

 

 

Ahhoz, hogy a legszebb eredmény szülessen fontos, hogy a szemöldök rendezett legyen. A szemöldök formáját rövid tervezés és egyeztetés után, gyantázással vagy csipeszes formázással alakítom ki.

Szemöldök festés időtartama:
10 perc
Szemöldök formázás időtartama:
5 perc
 

 

SZEMÖLDÖKFESTÉS HENNÁVAL

 

A tartós és természetes festési eljárások kedvelőinek.

 

A növényi eredetű összetevőkkel készülő hennás szemöldökfestés jelentősen tartósabb, szőrön 4-6 héten át, míg a bőrön 2 héten át tart. Innovatív formulája révén nincs szükség hozzáadott hidrogén-peroxid használatára és nem tartalmaz ammóniát, ezáltal a hagyományos szemöldökfestés remek természetesebb alternatívája. 

 

A Brow Henna Tint szemöldökfestékekkel pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, a különböző árnyalatok keverésével pedig számos tónust ki tudok keverni, így egyénre szabható az eljárás.

 

Kiknek ajánlom?

 

  • akik a természetes összetevőjű festékeket keresik (ammónia mentes, nincs szükség hozzáadott hidrogén-peroxid használatára),
  • hiányos szemöldökök korrigálására,
  • kikopott szemöldöktetoválás frissítésére,
  • azoknak, akik szeretnék kipróbálni hogyan állna nekik a ma divatos púderes és az ombre hatású szemöldököktetoválás.

 

Szemöldök festés időtartama:
20 perc
Bemutatkozás

 

 

 

EZEKKEL AZ ANYAGOKKAL DOLGOZOM