Tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolítás

 

A Pigment Off tetoválás eltávolító módszer, a nem kívánt tetoválások eltűntetésének kíméletes útja.

A gyors és fájdalommentes eljárás lényege, a tetováló festék pigmentjeinek kémiai úton történő kivonása a bőrből.

 

Mikor válaszd a Pigment Off eljárást?

 

  • Ha régi sminktetoválásod szeretnéd szebbé alakíttatni, vagy eltűntetni.
  • Ha apróbb méretű megunt testtetoválásodtól megválnál (max. 5x5 cm).

 

 

Miért válaszd a Pigment Off tetoválás eltávolítási módszert?

 

Mert az eljárás előnye, hogy

 

  • a kezelés során a pigment szemcsék a bőr felszínén keresztül távoznak, ezért az eltávolítás nem terheli a nyirokkeringést,
  • segítségével sminktetoválás és apróbb méretű testtetoválás egyaránt eltávolítható,
  • a lézeres tetoválás eltávolítással szemben, az összes tetováló színt és pigmentet eltávolítja,
  • a Pigment Off oldat hypoallergén, gyors bőrregenerációt biztosít.
  • extra gondoskodásként pedig otthoni használatra egyedülálló utókezelési termékeket biztosít, hogy a szép és gyors gyógyulást támogassa.

 

Mi az első lépés, hogy eldöntsd szükséged van-e a kezelésre?

 

Személyes konzultáció szükséges, mely során megvizsgáljuk a problémás tetoválásod színét és formáját. Amennyiben kisméretű testtetoválástól szeretnél megválni, vagy a régi sminktetoválás

színe és/vagy formája nem megfelelő, szükségessé válik a Pigment Off Remover alkalmazása.

 

Ajánlat: Azon vendégek számára, akik a Tamási Kozmetikában távolíttatják el régi sminktetoválásukat és újat is itt szeretnének készíttetni, az új sminktetoválás árából 20 % kedvezményt biztosítunk.

 

Hogyan zajlik a Pigment Off tetoválás eltávolítás?

 

A Pigment Off tetoválás eltávolítás a sminktetoválás inverze, tehát ugyanúgy tetováló készülékkel történik, itt azonban, a festék helyett egy speciális oldatot juttatunk a célterületbe. Az eljárás a bőrfelület érzéstelenítésében, fájdalommentesen és gyorsan zajlik.

 

Hogyan hat a Pigment Off oldat a bőrben? A bejuttatott oldat hasonló tulajdonságai révén jól elegyedik az eltávolítani kívánt tetováló pigmentekkel, azokat összegyűjti és magához köti. Innentől a bőr saját védekező reakciója segíti az eltávolítási folyamatot, vagyis a kioldott pigmentek szinte azonnal kilökődnek a bőrfelszínre.

  

Mire számíthatunk a kezelés után?

 

Fontos: A kezelést követően a bőrben tovább zajlik az eltávolítási folyamat, ezért az eljárás sikeressége nagy részben múlik az utóápolási utasítások betartásán. Az utóápolás lépéseiről és az ápoló anyagok használatáról részletes tájékoztatást adunk a kezelés megkezdése előtt.

 

A kezelt területen néhány napig bőrvörösség tapasztalható, majd 1-2 nap után vékony hártyaréteg (pörk) keletkezik. A pörk lehullásával a pigmentek jelentős része eltávozik a szervezetből.

 

Hány kezelés szükséges?

 

Ez tetoválásonként eltér, mivel minden tetoválás „kórtörténete” más. Legtöbbször már egyetlen kezeléssel eltávolítható a nem kívánt sminktetoválás – amennyiben a korábbi sminktetoválás során a festékanyagot szakszerűen juttatták be a bőrbe, és a szükséges bőrmélységben.

 

Ha szükséges ismételni az eltávolítási eljárást, úgy a kezelések között általában 4-6 hét pihenőidő szükséges. Megnyugtatásként tény, hogy a Pigment Off Remover professzionális felhasználásával a teljes pigment eltávolítás sikeressége közel 100%.

 

Kezelés időtartama:
40 perc
Bemutatkozás

 

 

 

EZEKKEL AZ ANYAGOKKAL DOLGOZOM