Szőrtelenítés

Szőrtelenítés

Szőrtelenítés steril gyantával

A szőrtelenítésnek több módja is létezik, melyek közül a steril gyantázást végzem. A gyantapatronban felmelegített, egyszer használatos gyanta a megfelelő hőmérsékletre melegítve, majd a bőrre kenve és onnan tépőcsík segítségével, egy gyors és határozott mozdulattal eltávolítva, csíkról-csíkra szabadít meg a nem kívánatos szőrszálaktól. A gyantázás során odafigyelek rád: kíméletes leszek, de határozott, hogy minél hamarabb túlessünk a kellemetlenebb részeken.

 

Az arc-, és bajusz, vagy egész test gyantázása mellett az intim területek szőrtelenítését is rám bízhatod! Nyugi, az intim gyantázáshoz, egy egyszer használatos, eldobható papír bugyit adok, ezért a kezelés alatt sem fogod meztelennek érezni magad!

 

Mire számíthatsz közvetlenül a gyantázás után? A kezelés végén, mindig speciális hatóanyagokkal nyugtatom, és ápolom a gyantázott bőrfelületet, ezzel pedig a bőr legkisebb irritációja is kivédhető.

Mire számíthatsz néhány hét múlva? A gyantázás után a szőrök 1-2 hétig még nem láthatóak, majd lassan elkezdenek kinőni, míg a 3.4. héten újra gyantaértetté válnak. Ha a következő gyantázást tervezd, érkezz legalább 3-5 mm hosszú szőrrel, mivel ebbe tud leginkább belekapaszkodni a gyanta!

 

A nők mellett sok férfi vendég is megfordul nálam, több sportoló, úszó, és testépítő vendégem is van, náluk pedig a teljes test szőrtelenítése megkerülhetetlen havi rutin.

 

A gyantázás után a szőrök 1-2 hétig nem láthatóak, majd lassan kezdenek kinőni, míg a 3.4. héten újra gyantaértettek lesznek. Jó, ha tudod, hogy 3-5 mm-es szőrbe tud leginkább belekapaszkodni a gyanta, így ennek megfelelően kérj időpontot!

 

A gyantázás időtartama területtől függően:
5-20 perc
 

Szőrzet halványítása szőkítéssel

Noha itt szőreltávolításról nem beszélhetünk, de optikailag jó eredmény érhető el szőkítéssel is. A kar-, és arcszőrzet szőkítése jó alternatíva azok számára, akik idegenkednek a gyantázástól.

A szőkítést leginkább kisebb területre és gyérebb, puhább szőrtípussal rendelkezőknek ajánlom, de kiskamasz vendégeim anyukái is alternatívát kapnak, hogy ezzel a fájdalommentes eljárással segítsék hozzá lányukat az esztétikus megjelenéshez akár már tizenéves korban.

A szőkítés időtartama:
10-15 perc
Bemutatkozás

 

 

 

EZEKKEL AZ ANYAGOKKAL DOLGOZOM