Arctisztító kezelés

Arctisztító kezelés

Az egészséges, ápolt bőrhöz elengedhetetlen a bőr rendszeres, kozmetikus szakember által végzett tisztítása. Problémás, zsíros, mitesszeres bőr esetén szinte kötelező a bőr havonkénti tisztító kezelése, míg normál bőrű vendégeimnek, a negyed évente történő arctisztítás a javasolt.

 

 

Fontos, ha szeretnéd elkerülni a hosszas, sok nyomkodással járó arckezeléseket, akkor a nyaralások és a napos évszak beköszönte előtt feltétlenül szánj időt az arctisztító kezelésre. Ezzel a bőrödnek tett apró figyelmességgel megkímélheted magad a nap által bőrbe égetett szennyeződések jóval kellemetlenebb, hosszasabb tisztításától.

 

Hogyan zajlik a kezelés?

 

Arctisztítás első lépéseként szó szerint megtisztítom a bőrt. Arctejjel a bőrfelszínről eltávolítom a sminket, a szennyeződéseket, porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámréteget, zsírokat, de még az izzadságcseppeket is.

 

A tisztítás további szakaszában kémiai arcradírt végzem. A kémiai arcradír sokkal kíméletesebb a bőrhöz, hiszen nem a hagyományos szemcsék dörzsölődése révén távolítja el az elhalt hámsejteket, hanem kémiai reakció révé feloldja azokat. Kényeztetésül arcod tonikkal törlöm át. A selymes bőr most már készen áll az arctisztítás következő szakaszára.

 

Az előkészített bőr masszázsa következik, örülj, ez az arctisztító kezelés kellemes része. A masszázs alatt a megfelelő hatóanyagok bejuttatása mellett arra is ügyelek, hogy bőröd fel is puhítsam. Ezt igény esetén, hagyományos módon, gőzöléssel vagy akár bőrpuhító krémmel is elvégezhetem.

 

Amint a bőrt kellő mértékben felpuhult, jöhet is a valódi tisztítás, a meglévő aknék, mitesszerek eltávolítása. A szenvedés megéri, hiszen a bőr pórusainak alapos kitisztításával megakadályozható az újabb, illetve súlyosabb aknék kialakulása.

 

Az arctisztító kezelés következő lépésében pórusösszehúzó és gyulladáslehúzó pakolás felhelyezése következik, majd ennek lemosása után, egy 10 perces Bioptron lámpás, sejtregeneráló fényterápia jön. A jótékony fény hatására vendégeim sokkal gyorsabb bőrregenerálódásról számoltak be.

 

A lámpázás után, a kezelés lezárásaképp, egy randi-biztos, gyógynövényes alapozóval kenem le az arcod, melyet a gyorsabb gyógyulás érdekében akár egész estére magadon hagyhatsz. Másnapra bőröd pedig üde, friss és élettel teli lesz.

 

Kezelés időtartama:
90-120 perc

 

 

Gyulladt, pattanásos bőr kezelése Bioptron lámpával

 

 

A fényterápia egy 8-10 perces fénykezelés, melynek során, arcodon a problémás részeket a gyógyító Bioptron fénysugárral világítom meg. Az eljárás teljesen fájdalom mentes, olyan érzés, mintha a nyári meleg simogatná az arcodat. Aknés, gyulladt, pattanásos bőr arctisztító kezelése után kötelezően ajánlott.

Az eredmény pedig azonnal látható: a bőr kipirosodottsága, gyulladtsága jelentősen csökken, arcod energiával töltődik föl és kivirul.

Önállóan vagy kezelések mellé is ajánlom. Sebgyógyításra, csonttörések gyógyítására is alkalmas.

Kezelés időtartama:
10 perc
Bemutatkozás

 

 

 

EZEKKEL AZ ANYAGOKKAL DOLGOZOM