Smink

Smink

Hogyan készül a smink? A sminkelést az arcbőr letisztításával és hidratálásával kezdem, ezzel adva megfelelő tartós alapot. Nagyon fontos, hogy mindig a bőrtípusnak megfelelő hidratáló krémmel dolgozzunk és ezt be is tartom.

 

 

Ezután következik az alapozó kiválasztása és felvitele. Itt több lehetőség is adott: sokan kérik, hogy saját, otthonról hozott termékkel dolgozzak – igény esetén természetesen erre is van mód. A hagyományos alapozók mellett én például problémás bőr esetén, speciális gyógy alapozóval dolgozom, mely a viselés ideje alatt is segíti a gyulladtabb, problémás bőr lecsillapítását.

 

Ha elkészült a szép alap és púderrel fixáltam azt, máris jöhetnek a színek. Tévhit, hogy a ruha színéhez kell sminkelni: a harmonikus sminkhez a szem és a bőr színéhez igazodó szemhéjpúder, pirosító és rúzs árnyalatot kell választani, úgynevezett évszak típus szerint sminkelni. De neked ezzel nem lesz gondod, megoldom én a választást!

 

Ha szilveszteri parti smink készül, vadulhatunk, lesz csillám és műszempilla is - akár tincses műszempillát is ragasztok, ha előre egyeztetjük! Gyere, jó buli lesz!

A smink készítés időtartama:
kb. 20 perc
Bemutatkozás

 

 

 

EZEKKEL AZ ANYAGOKKAL DOLGOZOM