Ráncfeltöltés Splendid® FillAIR Hyaluron Pen-nel

Ráncfeltöltés Splendid® FillAIR Hyaluron Pen-nel

A Splendid® FillAIR Hyaluron Pen-nel végzett ráncfeltöltés igazi csodafegyver az idő múlása ellen. Az ránctalanító eljárást egy-egy ránc kezelésére, lokálisan alkalmazom pl.: az orr és ajak barázdák, a marionett ráncok és az egyéb száj körüli, függőleges ráncok kitöltésére. A kezelés után az eredmény azonnal észrevehető és hatása tartós. A barázdák kisimulnak, a bőrfelszín egyenletes és hidratált lesz.

 

Jelenleg nem elérhető ez a szolgáltatás. 

Splendid® FillAIR Hyaluron Pen-nel

 

Az arc mely területén alkalmazható jól a hialuronsavas feltöltés hyaluron pen-nel?

 

A Splendid® FillAIR hyaluron pen-nel végzett hatóanyag bevitelt a nasolabiális redők (nevetőránc, mosolyránc) korrekciójához, valamint a marionett-ráncok (szomorúság-ráncok, a száj sarkában keletkező, függőleges irányú ráncok) kitöltésére ajánlom. Ezek a redők jól és tartósan kezelhetők hialuronsavas feltöltéssel.

 

Hogyan működik a hyaluron pennel végzett ráncfeltöltés?

 

Először is tudnod kell, hogy a Splendid® FillAIR Hyaluron Pen-nel végzett ráncfeltöltés tű-, és fájdalom mentes, kozmetikusok által is végezhető kezelés. Nem okoz duzzanatot, ödémát, a bőrben egyenletesen eloszlik a töltőanyag. Az eredmény szép és tartós, akár randevúra is mehetünk közvetlenül a kezelés után.

 

A kezelés menete: Az arcod a szennyeződésektől, sminktől megtisztítom és a kezelendő területet fertőtlenítem. Ezt követően a hatóanyagot több „lövéssel” juttatom be a bőrbe. A toll a hialuronsavat nagy nyomású, sűrített levegő segítségével viszi be. A bőrben a hialuron vizet köt meg, ezáltal belülről feltölti a mély ráncokat, a felszínt kisimítja.

 

Tipp: A Splendid® FillAIR Hyaluron Pen-nel végzett ráncfeltöltés önálló kezelésként javasolt, más arckezelést 1 héttel utána ütemezz.

 

Splendid® FillAIR Hyaluron Pen-nel oklevél

 

 

Meddig tart a kezelés hatása?

 

 A kezelés eredményének tartósságát elsősorban a hialuronsav koncentrációja határozza meg, de olyan egyéni tényezők is befolyásolják, mint az adott arcterület izommunkája és az életvitel. Tapasztalatom alapján, az általam használt hialuronsav hatása 4-10 hónap közé tehető.

 

 Az eljárásnál megbízható eredetű, certifikációval rendelkező, a Splendid FillAIR készülékhez előírt, keresztkötéssel rendelkező töltőanyagot használok.

 

  • A finom vonalak, apró ráncok kezelésére, és kúrához E.P.T.Q 100-at
  • A mély ráncok simítására, önálló kezelésként az E.P.T.Q 500-at használom.

 

Mit tehetsz a kezelés tartóssága érdekében?

 

Folyadékpótlás, sok víz, ez a jelszó. A hialuron a töltést követően 14 napon keresztül duzzad a bőrben, vizet köti meg, ezért kiemelten fontos a megfelelő folyadékbevitel. A kezelést követő 2 hétben – ideális esetben később is -, a napi 2-2,5 liter folyadék fogyasztásával már sokat tehetsz a kezelés tartóssága érdekében.

 

Kezelés időtartama:
50 perc
Bemutatkozás

 

 

 

EZEKKEL AZ ANYAGOKKAL DOLGOZOM