Szempillafestés

Szempillafestés

Szempillafestés

A szem a lélek tükre, adjuk meg neki a legszebb keretet! Ám, ha ennyire szentimentális nem is vagy, akkor csak gondolj arra, mennyivel praktikusabb 3-4 hetente befestetni a szempilláidat, mint spirálozgatni naponta.

 

 

Ez a gyors, tartós eljárás nagyon hangsúlyossá teszi a szempillákat: attól függően, hogy milyen a hajszíned, választhatsz fekete vagy barna festékszín között. Ha nagyon világos a hajszíned, vagy már őszülsz, akkor is jó választás a szempillafestés, hiszen ez a teljesen allergia mentes festék, amivel dolgozom, a legvilágosabb színt is befogja.

 

A tartós szempillafesték hatóideje 8 perc, mely idő alatt szigorúan csukott szemmel kell ülnöd, hogy a festék ne menjen a szemedbe. A festéket a hatóidő végén lemosom a szempillákról, és már el is készült a ragyogó tekintet! Vendégeim dicsérik munkám, mivel az átlag festés tartóssággal szemben, az általam festett szempillák akár 3-4 hétig is bírják.

 

Sokan aggódnak, hogy a festék a bőrt a művelet során megfogja, de megnyugtatlak, hogy nem.

 

Bár a szempillafestés nekem egy rutin művelet, mégis nagyon komoly munka, ami nagy precizitást, odafigyelést igényel, hiszen egy nagyon érzékeny szerv, a szem épségéről van szó. Éppen ezért, attól mindenkit óvva intek, hogy ezzel otthon kísérletezzen!

Kezelés időtartama:
10-15 perc
 

 

Lash Lift szempilla lifting

 

Nyíltabb tekintet, ragyogóbb kisugárzás, abszolút természetes saját pillák. Fájdalommentes, kíméletes és tartós, azonnali látványos eredmény, hosszabbnak és dúsabbnak tűnő pillák, akár 6-8 héten át. A Lash Lift szempilla lifting technikával, a rövid egyenes szempillák, hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek, a megereszkedett szemhéj optikailag megemelkedik. Kíméletes eljárás, nem töri meg a szálakat, hosszú távon is alkalmazható. Sőt, sminkelhető, lemosható, spirálozható, festhető is. Érzékeny szemű vendégeimnél is jól bevált.

 

 

Hogyan készül a szempilla lifting?

 

A szempilla lifting első fázisában megkapja az ívet a szempillád, majd 24 óra múlva tartós szempillafestékkel festhető. Ezt a megkoronázó lépést mindenkinek javaslom, mert így lesz még gyönyörűbb tekinteted. Tipp: A szempilla emelést elég két-két és fél havonta ismételni, míg a szempillafestést havonta javasolt.

 

Kinek ajánlom a szempilla liftinget?

 

Szempillájuk ívével elégedetleneknek

 

  • Ha szempillád hosszú, de kicsi benne az ív.
  • Ha szempillád erősen lefelé álló.
  • Ha szempillád rövid, mert az eljárás után felfelé emelve hosszabbnak hat.

Fiatalos, nyílt tekintetre vágyóknak

 

  • Ha szemhéjad enyhén takarja a szemed (ún. lógó szemhéjad van) és tekinteted amiatt fáradtnak, szemed kisebbnek tűnik. Ilyen esetben a szempillatő emelésével a tekinteted kinyílik, a szem nagyobbnak hat, ez pedig fiatalít.
  • A szemhéjplasztikát ezzel a megoldással el tudod halasztani, vagy akár ki is válthatod.

Férfiaknak és tartós, praktikus megoldást keresőknek

 

  • Ha a műszempilla nem alternatíva számodra, mégis fontos a szép, ápolt megjelenés.
  • Ha szempillaspirálra érzékeny a szemed, a szempilla lifting megoldás lehet számodra. Fontos: ekkor az eljárás előtt konzultáció szükséges.
  • Férfiaknak is bevált megoldás a szempilla lifting, mivel gyorsan elkészül, nem igényel "gondozást" és hosszan tartó eredményt nyújt.

 

Előtte-utána képek

 

 

Kezelés időtartama:
50 perc
Bemutatkozás

 

 

 

EZEKKEL AZ ANYAGOKKAL DOLGOZOM