Szemöldöktetoválás

Szemöldöktetoválás

Régóta foglalkoztat, hogyan tehetnéd karakteresebbé megjelenésed? Szeretnéd, ha kikopott, halvány szemöldököd szebben mutatna? Unod már az állandó sminkelést és a strandon is szeretnéd szabadon élvezni a vizet? Szemöldöktetoválással évekre megszabadulsz ettől a problémától!

 

 

Hogyan válassz szemöldök tetoválás stílust, formát?

 

Ahogy a smink, a hajszín és az öltözködés is, akkor mutat a legszebben rajtunk, ha illik személyiségünkhöz és természetes adottságainkkal harmonizál. Szemöldöktetoválás esetén a legjobb iránytű az eredeti adottságok, pl. a kamaszkori, ifjúkori szemöldök állapot felidézése. Ha tudunk, keressünk ilyen fényképeket magunkról. Ebben az életkorban még ép a szőrzet és valószínűleg senki sem szedte még a szemöldökét a kor aktuális divatja szerint. A legtermészetesebb hatású szemöldöktetováláshoz ez lehet az egyik irányadó. A másik favorit a sminkelt arcot idéző szemöldöktetoválás – ami szintén lehet természetes hatású.

Tehát először mi magunkban gondoljuk végig, melyik irány áll közelebb hozzánk, majd ezt a konzultáció alkalmával beszéljük át a sminktetoválóval.

 

Szálas szemöldöktetoválás

 

A szálas szemöldöktetoválásnál apró szálakkal sűrítjük a szemöldököt, ezzel fokozva annak természetes hatását. Az eredmény mindig maximálisan személyre szabott, az arc karakteréhez és az eredeti szemöldök sajátosságaihoz illeszkedő, szépen ívelt, természetes ápoltságot sugárzó szemöldök. A szálak az eredeti haj / szőr színeihez igazított pigmentekkel készülnek. Ez a szemöldöktetoválási stílus megoldás a kisebb szemöldökhiányok korrekciójától kezdve, a csupán néhány szálból álló szemöldökök tökéletesítésére is.

 

Púderes hatású szemöldöktetoválás

 

A púderes hatású szemöldöktetoválás, látványra a sminkelt vagy a frissen festett szemöldököt idézi. Nagyon népszerű, mivel az eredménye hasonlóan élethű, mint a szálas szemöldöktetoválásé, elkészítése csak technikájában különbözik attól. Jó választás ritkuló vagy vékonyszálú szemöldök kiemelésére, de éppúgy az egyenletes dúságú szemöldök formázására, kiemelésére is, minden életkorban. A pigmentszínek tekintetében a saját színharmóniához igazodunk, de nagyobb a mozgástér, mint a szálas szemöldöktetoválás esetén.

 

 Meddig tart a szemöldöktetoválás?

 

A mai sminktetoválások már nem „örökre” szólnak, így a szemöldöktetoválásnak is van egy „hatóideje”. Minél finomabb technikával dolgozunk és minél természetesebb hatás elérése a célod, annál rövidebb ideig tart a sminktetoválás. Ennek előnye, hogy

  • tökéletes eredményt biztosít a gyógyulási idő után azonnal, 
  • lehetőséget ad, hogy 1-2-3 év múlva más szemöldökdivathoz tudd igazítani a megjelenésed, 
  • nem kell átélned színváltozást, nem lesz lilás, pirosas, kékes a halványuló szemöldököd, mivel még a szervezet lebontási folyamatainak beállta előtt kikopik a sminktetoválás,
  • az idő múlásával bőrünk öregedésével és megereszkedésével megváltozó vonásaink nem befolyásolják előnytelenül az 5-10-15 éve kiválasztott „ideális” szemöldökformát.

 

Mi az, amire számíthatsz tartósságban?

 

Általánosságban elmondható, hogy szálas szemöldöktetoválás esetén 1 évig biztosan élvezheted a tökéletes eredményt. Púderes / poros hatású szemöldöktetoválás esetén 1,5- 2 évig tart annyira a sminktetoválás, hogy teljes vele a látvány.

A sminktetoválás tartóssága mindig egyéni tényezők függvénye, rengeteg dolog befolyásolja pl.: mennyire óvjuk a naptól (az UV sugarak ugyanúgy fakítják), és egyéni egészségügyi adottságok is befolyásolják azt. Fontos megjegyezni, hogy a kopás mindig fokozatosan és lassan történik, gyakorlatilag elhalványodik a sminktetoválás. Sohasem ébredünk arra, hogy eltűnt a szemöldökünk…

 

Kérdésed van? Jelentkezz konzultációra, foglalj időpontot!

 

Nagyörs Nikoletta sminktetováló 0670 370 7563

 

Árlista

 

Sminktetoválás a Tamási Kozmetikában

Bemutatkozás

 

 

 

EZEKKEL AZ ANYAGOKKAL DOLGOZOM