Mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió

A mikrodermabráziós eljárás célja az elhalt szarusejtek eltávolítása. Tulajdonképpen ez is egy „radír” csak jóval hatékonyabb, intenzívebb, célzottabb és gépi eljárás. Ezt a kezelést gyémántfejes bőrcsiszoló készülékkel végzem, ami a dörzsölő felület és a vákuum szívó erejének együttes hatásával működik. Az eljárás teljesen fájdalommentes, csodálatos bőrérzetet és szebb, sugárzóbb bőrképet ad. Különösen kúraszerűen alkalmazva érhető el a puha, bársonyos, egyenletes felületű és színű bőr.

 

 

Gyémántfejes bőrcsiszolás

 

A gyémántfejes bőrcsiszolás a bőrfelszín koptatásával ér el eredményeket (mikrodermabrázió: mikro = nagyon kicsi, derma = bőr, abrázó = kopás, koptatás). Óriási előnye, hogy szinte minden bőrtípuson tud javítani: az arckezelés részeként és kúrában is hatékony.

 

Arckezelés részeként, az utána alkalmazott hatóanyagok mélyebbre jutnak, hatékonyabban szívódnak fel, és így a teljes arckezelés eredménye látványosabb lesz. Az eljárást kúrában alkalmazva pedig, a makacsabb, zavaró problémák enyhülnek vagy tűnnek el teljesen.

 

Milyen konkrét bőrproblémákra javaslom a mikrodermabráziós kezelést?

 

• Akne- és egyéb hegek halványítására

• Problémás, zsíros bőr tüneteinek enyhítésére

• Tág pórusok csökkentésére

• Mitesszerek kezelésére

• Hiperpigmentált, foltos bőrre

• Napkárosodott bőrre

• Bőr öregedésével járó pigment foltok halványítására

• Felszínes ráncok megszűntetésére, mélyebb barázdák simítására

• Szarkalábakra

• Hámló és száraz bőrre

• Matt, egyenetlen bőr kezelésére       

 

Mikoredmabrázó kúraszerűen alkalmazva

 

A pigmentfoltok, hegek, barázdák, ráncok kezelése mikrodermabrázióval már 5 alkalom után eredményt hoz, igazán látványos változást pedig 8-10 alkalom után érhetünk el tapasztalataim szerint. Ilyen esetben 1-2 hetente szükséges a kezelésre jönni, mert látványos bőrmegújulást csak így érhetünk el.

 

Hogyan őrizheted meg a legtovább a kezeléssel elért egyenletes bőrszínt és bársonyosságot?

Nagyon fontos a fényvédelem. Természetesen a szolárium tilos a kúra teljes ideje alatt és utána még egy hónapig, valamint ugyanebben az időszakban mindenképp használj fényvédős nappali krémet vagy naptejet magasabb fényvédő faktorszámmal, 30-50 SPF a javasolt. Ha betartod ezt az apró szabályt, nagyban hozzájárulsz ahhoz, hogy megóvd az újonnan képződött, a nap káros UV sugárzására különösen érzékeny hámsejteket az arcodon.

 

Az erősen napos időszakokban nem ajánlott a kezelés. Noha ma már a fényvédelem minden évszakban fontos, a kúrát inkább a nyaralás / telelés / síelés után iktasd be.

 

Melyik arckezelés mellé ajánlom?

 

Mivel a Mikrodermabrázió egy kiegészítő kezelés, csak más arckezelés mellé kérhető, melyek a következők:

 

 

Kezelés időtartama:
15-20 perc
Bemutatkozás

 

 

 

EZEKKEL AZ ANYAGOKKAL DOLGOZOM